אגדשי טופו טבעוני

טוב זה לא שיא הבריאות אבל חשוב שהיה לנו אוכל טעים ובריא
כשמכינים בבית לפחות יודעים איזה רכיבים ומה איכות המוצרים
טופו רצוי של קדיתא לא מהונדס,  סוכר (הורדתי כמות לחצי), הסויה היא איכותית ואמיתית (תמרי), , פטריות שיטקי הכפלתי את הכמות, וטיגנתי בשמן זית יותר הקפצתי.
והתוצאה

יצא מעולה מתכון מעולה נוסף של ZoharLustiger-Bashan@

לאכול טוב – זהר לוסטיגר בשן
רק אחר כך הבנתי ששכחתי להוסיף את הרצועות של אצת נורי.
ממש לא היה חסר.
תתפנקו…