ממרח דלעת

הרבה מטופלים שואלים אותי האם אני אוכלת לחם? אז זהו שכן, אני אוהבת לאכול סנדוויצ'ים בעיקר בבוקר. בחיפוש אחרי אופציות בריאות של לחם אני משתדלת לגוון את הלחמים ולאכול לחמים איכותיים שהם הכי פחות מעובדים ויש היום היצע גדול. אחד הלחמים שאני אוכלת לאחרונה היא של חברת לחם פלא (יש בעדן טבע מרקט במקררים) מעל אפשר להכין בקלות ממרח דלעת חמים וזאת יופי של ארוחת בוקר עבורי –  בלי להתעצל תנסו זה 5 דקות עבודה.

 

חומרי גלם:

קוביות של דלעת קילו

טחינה גולמית – כף

לימון

מלח /פלפל

 

אופן ההכנה: לבשל את הדלעת וכשהיא רכה לשלוף אותה למסננת ותת לה להגיר את מרבית הנוזלים. להוסיף את הטחינה והלימון ולערבב להוסיף קצת מלח ופלפל לפי הטעם.