פאד פאק

  1. שזה בעצם ירקות מוקפצים המוגשים עם אורז
    הרעיון הוא לחתוך את הירקות בצורה גסה ולהקפיץ על אש גדולה, בסוף יש את הרוטב וקונפולור מה שמעבה את המנה.

המתכון :
מקפיצים את הירקות לפי הסדר עם כף של שמן קוקוס – בערך דקה שתיים
הירקות הקשים ביותר נכנסים ראשונים למחבת (ברוקולי, כרובית שום )
אחר כך הגזר, דלעת (עם יש )
פלפל אדום/ צהוב
בסוף האפונה הסינית, שעועית ירוקה

הרוטב אחרי שהקפצנו קצת את הירקות
2 כפות סויה – תמרי
1 כפית סוכר חום
פלפל לבן.

אחרי 10 דקות בערך שופכים 2 כפות קונפלור עם מים כמעט כוס. ורואים שהירקות רכים ועדין קריספים.