פאד פאק

שזה בעצם ירקות מוקפצים המוגשים עם אורז
הרעיון הוא לחתוך את הירקות בצורה גסה ולהקפיץ על אש גדולה, בסוף יש את הרוטב וקונפולור מה שמעבה את המנה.

המתכון :
מקפיצים את הירקות לפי הסדר עם כף של שמן קוקוס – בערך דקה שתיים
הירקות הקשים ביותר נכנסים ראשונים למחבת (ברוקולי, כרובית שום )
אחר כך הגזר, דלעת (עם יש )
פלפל אדום/ צהוב
בסוף האפונה הסינית, שעועית ירוקה

הרוטב אחרי שהקפצנו קצת את הירקות
2 כפות סויה – תמרי
1 כפית סוכר חום
פלפל לבן.

אחרי 10 דקות בערך שופכים 2 כפות קונפלור עם מים כמעט כוס. ורואים שהירקות רכים ועדין קריספים.