פאי רועים טבעוני

מילדות אני ממש אוהבת פירה בעיקר עם מפנקים אותי עם בצל מטוגן מעל.
אז עשיתי גרסה דומה עם טופו מגורד תבלינים ובצל …והמון פירה (אולי קצת הגזמתי)
אבל יצא יפה וטעים כאילו מנת גורמה.
רק עוד מילה על תפוחי אדמה…רצוי לבשל את תפוחי האדמה ואז להכניס לקירור
עמילן עמיד (resistant starch), תכונותיו דומות לאלה של סיבים תזונתיים מסיסים, אשר אינם נעכלים במעי הדק ומפורקים על ידי החיידקים במעי הגס ויכולים ליצור לנו פלורה חזקה.
ברינג
שכבה של פירה עם שמן זית (בלי חלב או חמאה)
שכבה של טופו מפורר עם פטריות מוקפץ על מחבת
שכבה של פירה עם שמן זית מעל
לתנור לחימום קצר
מוכן לאכילה בבקשה תוסיפו גם סלט קטן ליד.