קציצות טופו חריימה

ביום שבת הכנתי קציצות חרימה (חריפות עדינה) ותוך שעה הסיר חוסל.
מתאים רק למי שברמיסה ארוכה ואין רגישות לחריף/עגבניות וגלוטן!!
מנסה לשחזר את המתכון למי שרוצה.
2 חבילות של טופו רך אורגני (300 גרם כל חבילה)
בצל גדול
כוסברה כוס של עלים
שום כתוש בערך 3 שינים
כף שמן זית
2 כפות יין לבן (לא חובה סתם נשאר לי על השיש)
הישר לבלנדר נוצרת עיסה קצת רכה שופכים לקערה.
בתוך הקערה מוסיפים פרורי לחם עד שזה יותר קשה (אצלם בפעם הבאה).
עם ידיים רטובות יוצרים כדורי קטנים ואז בתבנית למעוך מעט לקציצה.
לתנור על חום של 200 מעלות עד שזה זהוב.
אפשר למרוח שמן זית ממש לא חובה.
בינתיים, מכינים את הרוטב. אני עשיתי רוטב המכיל שום, בצל , פלפלים קישואים, עגבניות שרי וקצת פלפל חריף.
להקפיץ וכשהקציצות מוכנות (קצת קשות) אפשר להכניס בזהירות לרוטב.
הקציצות רכות בפנים אז בזהירות אחרת זה "מלכלך" את התבשיל.
אפשר על אורז, דוחן, או קוסקוס.
תיהנו.