תבשיל שעועית מהיר

זה לא מתאים לכולם ותלוי באיזה שלב אתם
יחד עם זאת ממש מומלץ להכניס קטניות לתזונה שלכם. בתקופת הקורונה מצאתי את עצמי מכינה הרבה תבשילי שעועית גם כי זה מזין וזה אפילו טעים יותר יום אחרי. בנוסף ממליצה לשלב לזה גם סלט ירוק.
למי שהתמונה עושה חשק ואין לו/לה שעועית במקפיא (תמיד חלק מהקטניות אני מבשלת מראש ומקפיאה לשעת הצורך ) אז אפשר להשתמש גם בסנפרוסט.
מתכון?
בבקשה זה הבסיס אבל תוסיפו ותפתיעו את עצמכם עם תבשיל שטעים לכם הבסיס ירקות.
הירקות הקשים קודם עם קצת שמן זית… גזר, פלפל ירוק חריף מעט, גמבה, בטטה, בצל, כוסברה, שום קצוץ….בקיצור תוסיפו מה שבא לכם.
מוסיפים את השעועית האדומה עם רסק עגבניות / או עגבניות מרוסקות קופסא
תבלינים – פפריקה אדומה לפחות כף, כמון חצי כף, אפשר מעט פפריקה מעושנת מלח פלפל .
מבשלים בערך 30 דקות.
– מגישים עם אורז לבן או אורז מלא (עדיף).